Dé fietsspecialist van Arnhem

Opmeten van de juiste fietspositie

Vijf sterren volgens onze klanten

Vouwfiets Brompton

Ben je veel onderweg en wil je daarom een Brompton vouwfiets kopen? Goede keuze! Wanneer je voor een vouwfiets van het merk Brompton kiest, kun jij de fiets geheel naar wens samenstellen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een van onze standaardmodellen. Benieuwd naar het gehele aanbod van Fietsspeciaalzaak Roelofs? Je bekijkt het eenvoudig online.

De voordelen van een vouwfiets van Brompton

Allereerst is een vouwfiets onmisbaar wanneer je vaak in de trein of bus te vinden bent. Maar ook wanneer je op vakantie gaat en niet over een fietsdrager beschikt, is een vouwfiets dé uitkomst! Maar wat is er nu zo speciaal aan een Brompton vouwfiets? Deze fietsen zijn zeer eenvoudig in en uit te vouwen en van hoogwaardige kwaliteit. Waar je ook naar toe gaat, je stapt binnen no time op en af je fiets.

Welke Brompton vouwfiets ga jij kopen?

Kom eens langs in onze fietswinkel te Arnhem en laat je inspireren door ons aanbod aan vouwfietsen. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je van persoonlijk en deskundig advies te voorzien. Zo wordt het kopen van een Brompton vouwfiets wel heel eenvoudig. Van dinsdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom in onze winkel.

Jarenlang zorgeloos plezier van je Brompton vouwfiets

Wanneer je een Brompton vouwfiets gaat kopen, wil je natuurlijk jarenlang plezier ervaren. Om dit te realiseren is het belangrijk om regelmatig een bezoek aan onze werkplaats te brengen. Maar ook wanneer er iets gerepareerd moet worden, zijn we je graag van dienst! Het enige wat je hoeft te doen is te bellen naar 026-4426014.