X

Voorjaarsshow zaterdag 10 maart

Op zaterdag 10 maart organiseren wij een voorjaarsshow bij ons in de winkel.

Alle 2018 fietsen staan te glimmen in de showroom, van zowel Specialized als Isaac zijn collecties uitgeleverd! Ook dit jaar zijn wij uiterst tevreden over de vernieuwde collecties en hebben wij al veel positieve reacties mogen ontvangen.

Trends: gelukkig zien we steeds vaker gewaagde kleuren variaties die uiterst onderscheidend zijn maar tegelijkertijd chique zijn. Ook op kledinggebied zien we dergelijke trends terug.

De laatste 2017 race en MTB’s worden opgeruimd tegen zéér scherpe prijzen. Kortingen kunnen oplopen tot 30%, deze actieprijzen zijn enkel op deze dag geldig!!! Uiteraard wordt een racefiets of MTB kosteloos ingemeten, bij aanschaf van een fiets.

Verder zullen wij een uitverkoop hoek creëren waar zomer en winterkleding te vinden zijn met kortingen tot 50%. Denk aan de merken Assos, Bio Racer, Castelli, Craft, POC en Tafi. Wij ruimen ons schoenenmagazijn op, zowel race als MTB schoenen met kortingen tot 50% v/d merken Gaerne & Specialized.

De meeste van jullie weten dat Gripgrab de specialist is op alles wat met handen en voeten te maken heeft. In de jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid en is de prijs-kwaliteit verhouding bij iedereen bekend. Daarom hebben wij samen met Gripgrab een top 3 samengesteld van de beste artikelen die op zaterdag 10 maart eenmalig verkrijgbaar zijn met 25% korting.

1) sokken
2) zomerhandschoenen
3) arm & beenstukken

TESTMOGELIJKHEDEN:  Isaac stelt fietsen ter beschikking die je kunt testen op deze dag. Reserveer hier je testfiets: https://fietsspeciaalzaakroelofs.nl/isaac-testfietsen

Er zijn woensdag 30 mei mogelijkheden om Specialized fietsen te testen, later meer informatie over deze avond.