X

Specialized 2018

Enkele 2018 fietsen staan al in onze showroom. De Allez is compleet vernieuwd en is een zéér fraaie instap racefiets die licht, comfortabel en stijf is waar het nodig is. De Allez begint op een prijsklasse van € 749.- Deze fiets is zeker de moeite waard als jij zeker wilt weten dat je eerste aankoop een suc6 is!

De Diverge is heeft een mooie facelift gehad en heeft net zoals de Roubaix een Future Shock, de vernieuwde Diverge is werkelijk een alleskunner die zich thuis voelt op de weg en in het bos. Deze fiets is net zoals de vernieuwde Roubaix enkel met schijfremmen & steekassen verkrijgbaar.

Voor de echte freak, is de nieuwe S-Works Tarmac wel het hoogtepunt van de nieuwe racecollectie voor aankomend jaar. Het frame is bijna 200 gram lichter geworden dan het huidige frame, in de afgelopen Tour reden er diverse profploegen mee. Medio augustus komt het eerste frame bij ons binnen, uiteraard maken wij dit kenbaar.

Ben jij nieuwsgierig en wil jij wel eens rijden op deze geweldig fiets, noteer dan onze Testdag zaterdag 4 november! Eind september staan alle fietsen online, zodat jij je testrit kan plannen op jouw gewenst tijdstip.

Op MTB gebied is er een opvolger voor de Epic Base, genaamd Chisel. De Chisel is er vanaf € 1499.- en is een zéér ranke sportieve MTB.

De Specialized liefhebber die had al een vermoeden dat er een opvolger ging komen voor de Epic FSR, deze TOP fiets heet voortaan Epic (zonder FSR). Dit komt namelijk doordat er geen 4 scharnierpunten meer zijn, namelijk het scharnierpunt op de liggende achtervork is te komen vervallen. Uiteraard is er opnieuw naar de Brain demper gekeken die nu een stuk kleiner is, deze bevind zich nu achter de remklauw. Daarmee zijn sommige fietsen 500 gram lichter geworden!

Uiteraard is de nieuwe Epic ook te testen op zaterdag 4 november! Schrijf je tijdig in, dus hou de website, Facebook, Instgram & Twitter in de gaten.