Dé fietsspecialist van Arnhem

Opmeten van de juiste fietspositie

Vijf sterren volgens onze klanten

Racefiets kind

Zeg nu zelf… als wielerliefhebber is er niks mooier dan op de racefiets te springen met je kind, toch? Wij beschikken daarom over kinderfietsen waarmee je samen met je zoon of dochter heerlijk op avontuur kunt. En onze specialisten voorzien jou en je kind graag van advies, zodat de kleintjes goed, efficiënt en comfortabel kennis kunnen maken met de sportievere kinderfiets. Kom langs in de winkel of bekijk de fietsen online en ontdek de ideale kinderfiets voor jouw kleintjes!

Een geschikte racefiets voor ieder kind

Ben je op zoek naar een racefiets voor je kind? Dan laten we je graag kennismaken met de Specialized Pitch collectie voor jongens en meisjes. Met de 27,5 inch wielen is dit een ideale fiets voor de jeugd. Een andere optie is de Fatboy 20 en Fatboy 24. Deze kinderfietsen worden gekenmerkt door de extreem dikke banden, waarmee de kleintjes verzekerd zijn van een machtige grip als ze door het bos of door de bergen rijden. Kortom, met deze kinder mountainbikes kun je veilig genieten van de natuur. Samen met je kinderen.

Veiligheid voorop

Hoe leuk en spannend het crossen of racen ook kan zijn, je wilt natuurlijk vooral dat je kinderen veilig zijn. We beschikken daarom over betrouwbare kinderhelmen, waarmee ze goed beschermd op avontuur kunnen. Zo kun je als ouder met een gerust hart meefietsen of genieten van de welverdiende rust als ze oud genoeg zijn om alleen op ontdekkingsreis te gaan. Vragen over onze producten of de racefiets die je voor je kind wilt kopen? Stel ze gerust door te bellen naar 026-4426014.