X

TITICI introductieavond 26 november

Maandag 26 november introduceren wij het Italiaanse ‘vijfsterren’ fietsmerk TITICI, wat staat voor innovatieve topfietsen, volledig op maat gemaakt, die snelheid, stabiliteit en comfort op een unieke manier combineren in een schitterend en vooruitstrevend design. Pure kwaliteit met liefde voor vakmanschap en ‘real handmade in Italy’ Het Airo frame is nieuw voor 2019 en wordt voor het eerst getoond op deze avond. De Nederlandse vertegenwoordiger van Titici Richard de Boer en de Brandmanager Roberto Sambinelli presenteren deze avond.

De aanvang van deze avond is om 19.00 uur bij ons in de zaak.
Je kan je gratis aanmelden door een mail te sturen naar info@fietsspeciaalzaakroelofs.nl.

TITICI is begonnen in 1970 met het produceren van fiets frames. In de jaren ’80 worden de eerste MTB frames onder de naam Tecno Telai Ciclo gelanceerd. In 1995 wordt de naam afgekort naar TITICI. Vanaf 2003 wordt gestart met carbon, met name voor het mountainbiken. Vandaag de dag is er het “Flexy” concept voor MTB, Race & Gravel. Als je kijkt naar de bovenbuis begrijp je meteen waar de naam vandaan komt. TITICI gebruikt daarvoor het gepatenteerde P.A.T. (Plate Absorber Technology). Dit zorgt voor meer verticale flex van het frame, terwijl het nog steeds een heel hoge laterale- en torsiestijfheid heeft. Hierdoor biedt het een hoog comfort, zonder in te hoeven boeten aan ‘sportiviteit’. Een geheel nieuwe innovatie.

Elk frame wordt stap voor stap met de hand volledig custom op maat gemaakt. Real Custom Fit waarbij geometrie, kleur en componenten naar wens aangepast kunnen worden. MAKE YOUR OWN FLEXY met behulp van de 3D-configurator op www.titici.com is een grote innovatie binnen de branche.

http://www.titici.com/US/configurator-row