Paul Martens is de nieuwe bikefitter bij Roelofs

Paul stelt zichzelf voor:

Als nieuwe bikefitter bij Marc Roelofs, zal ik me kort voorstellen!

Mijn naam is Paul Martens. In 2021 heb ik in Milaan, na drie weken Giro d’Italia, afscheid genomen van het professionele wielerpeleton. Ik ben 16 jaar prof geweest, waarvan 14 jaar in de WorldTour. Van het vroegere Rabobank tot Team JumboVisma en wat het daartussen is geweest.

Ik heb verschillende rollen vervuld binnen de ploeg. Won 9 profkoersen en was de laatste jaren wegkapitein in de succesvolle formaties met onder meer Dylan Groenewegen en Primoz Roglic. Een rol te kunnen spelen in overwinningen als de Vuelta in 2020 (Primoz Roglic), Milaan San Remo (Wout van Aert) en de Amstel Gold Race (Wout van Aert) waren absolute hoogtepunten.

Tijdens mijn lange carrière speelde mijn positie op de fiets een belangrijke rol. Millimeterwerk. Ik was een perfectionist en de mechaniekers waren niet altijd even blij met mij 😉

Het is voor mij dan ook niet onlogisch om het bikefit team van Roelofs te versterken! Ik geloof enorm in het Retul bikefit systeem. Sterker nog; het had mij tijdens mijn carrière enorm kunnen helpen!

Ik kijk er naar uit om mensen goed op te fiets te zetten. Of dat nu is om in het wedstrijdcircuit of profpeloton beter te kunnen presteren of om gewoon met meer plezier te kunnen fietsen.

Van harte welkom!

Roelofs