X

Occasions

Tweedehands fietsen occasions

Neem een duik in de collectie tweedehands fietsen en laat je verrassen! We zijn graag duurzaam bezig, dus knappen we aardig wat fietsen voor je op. We zijn daarom in staat om je allerlei tweedehands fietsen aan te bieden. Zo kun je voor een zacht prijsje weer de weg op. Kom langs in de winkel, vraag onze mensen naar de details van onze fietsen en ontdek een tweedehands pareltje!

Waarom tweedehands fietsen van Roelofs?

Die vraag is simpel te beantwoorden. We zorgen namelijk goed voor elke fiets. Dus ook voor onze tweedehands fietsen. Zo kijken we ze voor de volle 100% na op eventuele mankementen die we vervolgens vakkundig weten te verhelpen. We stellen de fiets vervolgens af op jouw lichaamsmaten, waarbij overige aanpassingen natuurlijk altijd bespreekbaar zijn. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens maar liefst drie maanden Bovag garantie.

Racefietsen

Wil je beginnen met racefietsen en wil je niet al te veel geld uitgeven aan een kwalitatief goede racefiets? Dat is logisch! We beschikken regelmatig over tweedehands racefietsen, waarmee je je op een veilige en leuke manier kennis kunt maken het gebied van racen. Uiteraard stellen we de fiets graag af op jouw maten, waardoor je comfortabel en fijn op pad kunt. Loop eens binnen en laat je adviseren door onze specialisten!

Mountainbikes

Maak kennis met het mountainbiken met onze tweedehands mountainbikes en cross country fietsen! We beschikken vaak over allerlei tweedehands fietsen waarmee je heerlijk door de natuur kunt scheuren. Ideaal natuurlijk voor de beginnende mountainbiker die (nog) niet al te ervaren is in het mountainbiken en weet wat hij of zij nu echt leuk vindt. Kortom, neem gerust in een kijkje in onze zaak en laat je verleiden door onze duurzame tweedehands fietsen!