Dé fietsspecialist van Arnhem

Opmeten van de juiste fietspositie

Vijf sterren volgens onze klanten

Elementen voor Isaac fietsen kopen

De Isaac Element is speciaal ontworpen voor de ambitieuze wielrenner. Deze serie racefietsen bevat de lichtste fietsen binnen het assortiment van Isaac. Door gebruik te maken van geavanceerde HM Nano Quad Carbon technologie garandeert Isaac ultra lichte frames die uitblinken in stijfheid en comfort. Dat maakt de Isaac Element onverslaanbaar op het gebied van acceleratie en precisie in de bochten. Bovendien is deze machine de officiële fiets van het Roompot wielerteam!

Disc element voor Isaac fietsen

Met de Isaac Element Disc is de overwinning een stap dichterbij. De stijfheid en flexibiliteit van deze racefiets zijn perfect in evenwicht, zodat je naast het behouden van hoge snelheden ook altijd de controle houdt. De duurzame hydraulische remmen zorgen voor meer remkracht en vereisen daardoor minder sterke grip, waardoor er meer ruimte is voor pure snelheid. Vandaar dat de Element Disc ideaal is voor de fanatieke wielrenner.

Kom langs in de winkel

Onze fietsspecialisten staan voor je klaar! Van dinsdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom in onze fietszaak in Arnhem. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over ons aanbod aan Isaac fietsen? Stel ze gerust. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 026-4426014.