X

TITICI

  • Dé fietsspecialist van Arnhem

  • Deskundig en behulpzaam

  • Vijf sterren volgens onze klanten

Het Italiaanse ‘vijfsterren’ fietsmerk TITICI staat voor innovatieve topfietsen, volledig op maat gemaakt, die snelheid, stabiliteit en comfort op een unieke manier combineren in een schitterend en vooruitstrevend design. Pure kwaliteit met liefde voor vakmanschap en ‘real handmade in Italy’

TITICI: innovatief, flexibel en comfortabel

TITICI mag dan uiterst innovatief zijn, nieuw is de fabrikant allerminst. Begonnen in 1970 met het produceren van fiets frames. In de jaren ’80 worden de eerste MTB frames onder de naam Tecno Telai Ciclo gelanceerd. In 1995 wordt de naam afgekort naar TITICI. Vanaf 2003 wordt gestart met carbon, met name voor het mountainbiken. Vandaag de dag is er het “Flexy” concept voor MTB, Race & Gravel. Als je kijkt naar de bovenbuis begrijp je meteen waar de naam vandaan komt. TITICI gebruikt daarvoor het gepatenteerde P.A.T. (Plate Absorber Technology). Dit zorgt voor meer verticale flex van het frame, terwijl het nog steeds een heel hoge laterale- en torsiestijfheid heeft. Hierdoor biedt het een hoog comfort, zonder in te hoeven boeten aan ‘sportiviteit’.

Wij worden door onze klanten beoordeeld met VIJF sterren

Custom made fietsen

Elk frame wordt stap voor stap met de hand volledig custom op maat gemaakt. Real Custom Fit waarbij geometrie, kleur en componenten naar wens aangepast kunnen worden. MAKE YOUR OWN FLEXY met behulp van de 3D-configurator op www.titici.com is een grote innovatie binnen de branche. Vragen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 026-4426014.