X

Specialized mtb

  • Dé fietsspecialist van Arnhem

  • Deskundig en behulpzaam

  • Vijf sterren volgens onze klanten

Wil je een Specialized mtb kopen? Breng dan eens een bezoek aan Fietsspeciaalzaak Roelofs. Hier vind je namelijk een uitgebreid assortiment aan specialized mountainbikes van hoogwaardige kwaliteit. Heb je al een idee waar jouw Specialized mtb aan moet voldoen of ontvang je graag persoonlijk advies van onze specialisten? Van dinsdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom in onze winkel te Arnhem.

Bereik jouw doelen met de specialized mtb

Begin je net met mountainbiken of ben je al ervaren en wil je daarom een nieuwe Specialized mtb kopen? Wij bieden jou altijd de perfecte fiets, ongeacht je ervaring. Maar waar moet je nu precies op letten bij het kopen van een Specialized mtb? Allereerst brengen we jouw doelen in kaart, wil je de techniek beter onder de knie krijgen of wil je vooral snel kunnen fietsen? En speelt design ook een rol? Bekijk dan eens de Specialized FATBOY. Ook bieden we verschillende fietsen voor heren en dames. Vraag onze adviseurs welke fiets het meest geschikt is voor jou en ga het avontuur aan.

Wij worden door onze klanten beoordeeld met VIJF sterren

Onderhoud en reparatie aan jouw Specialized mtb

Wanneer je een Specialized mtb gaat kopen, zal je regelmatig onderhoud moeten plegen aan je fiets. Zeker wanneer je vaak op je fiets te vinden bent, is een bezoek aan onze werkplaats geen overbodige luxe. Heeft je fiets schade opgelopen? Geen zorgen, we repareren de schade op een snelle en adequate manier. Zo kan jij snel en veilig de weg weer op. Voor een bezoek aan onze werkplaats vragen we je om een afspraak te maken via 026-4426014.