X

Fietskleding

We laten je graag goed beschermd, veilig en natuurlijk met een beetje flair de weg op gaan. Daarom hebben we een ruim assortiment aan fietskleding voor je beschikbaar. Zowel aerodynamische pakken voor de vlugge racer als functionele buitenkleding voor de mountainbiker die in de regen en modder over de trails crosst. Van handige fietsschoenen tot aan betrouwbare fietshelmen, we voorzien je graag van top tot teen van passende kleding. We hebben dan ook een veelvoud aan merken in de collectie. Zodat je altijd kunt vinden wat je zoekt.

arm en beenstuk

Arm- en beenstukken

We beschikken over diverse arm- en beenstukken, waarmee je je wieler-ervaring nog wat aangenamer weet te maken. In onze collectie vind je merken als Castelli, Gripgrab en Specialized. Bekijk ze allemaal!

Bekijk het merk Castelli
Bekijk het merk Specialized
Bekijk het merk Gripgrab

Handschoenen

Binnen ons assortiment aan fietskleding vind je ook allerlei handschoenen van Roeckl, Specialized en Sealskiz, waarmee je de trillingen van het stuur nog iets meer op weet te vangen en bovendien de kans op blaren vermindert.

Bekijk het merk Roeckl
Bekijk het merk Sealskinz
Bekijk het merk Specialized

Bekijk het merk Gripgrab

Overschoenen

Neem een duik in ons aanbod overschoenen en ervaar het gemak van deze handige fietskleding! Met Castelli, Gripgrap en Sealskinz overschoenen vind je altijd jouw perfecte paar. Check de collectie!

Bekijk het merk Castelli
Bekijk het merk Gripgrap
Bekijk het merk Sealskinz

Sokken

Voel het gemak en comfort van onze wielersokken! Wij selecteerden een groot aantal merken als Castelli, Gripgrap, Gaerne, Sealskinz en Specialized. Zodat we voor elke voet een geschikte sok kunnen vinden.

Bekijk het merk Castelli
Bekijk het merk Gaerne
Bekijk het merk Gripgrap
Bekijk het merk Sealskinz
Bekijk het merk Specialized

Bioracer wielerkleding

Creëer je eigen unieke wielerkleding! Met de fietskleding van Bioracer maak je gemakkelijk je eigen race-, mountainbike- of triathlon teamkleding. Simpel en eenvoudig online te doen. Bezoek de website en ontdek de mogelijkheden!

Bekijk het merk Bioracer

Vaude fietskleding

Ga volledig uitgerust op pad met de buitensportkleding van Vaude! Ideaal voor de avontuurlijke mountainbikers, want de collectie zit vol met ademende regenjacks en regenbroeken. Check gauw of er iets voor je tussen zit!

Bekijk het merk Vaude

Castelli wielerkleding

Legendarische wielerkleding. Meer hoeven we niet te zeggen. Castelli weet keer op keer te overtuigen met aerodynamische pakken, waarmee je nog minder luchtweerstand ervaart. Bezoek de site!

Bekijk het merk Castelli

Specialized wielerkleding

Laat je verleiden door de Specialized fietskleding! De collectie is speciaal ontworpen om luchtweerstand te verminderen en je bewegingen te volgen. Kortom, snel, comfortabel en volledig afgestemd op Specialized fietsen.

Bekijk het merk Specialized