Vouwfietsen

Stap op de vouwfiets en laat je verleiden vrijheid van deze handige fietsen! Met onze lichte, praktische en makkelijk inklapbare vouwfietsen kun je overal gaan en staan. In de bus, in de trein of in de metro. Je komt werkelijk overal met je fiets.

De vouwfiets. Voor de één is-ie het lelijke eendje en voor de ander zijn ze onmisbaar. We beschikken over een groot aantal handige fietsen van het merk Brompton, waarmee je je gemakkelijk en simpel je eigen fiets kunt samenstellen. Of je gaat natuurlijk voor één van de standaard modellen. Onze experts in de winkel laten je graag kennismaken met de vouwfiets van vandaag de dag en laten je versteld staan van de mogelijkheden. Want ze zijn inmiddels lang niet meer zo groot en onhandig als vroeger.

Waarom een vouwfiets?

De vouwfiets is handig. Daar bestaan geen twijfel over. Je kunt ze gemakkelijk meenemen in de trein, metro en bus, waardoor je ook met het openvaar vervoer echt overal kunt komen. Maar ook als je op vakantie gaat en geen fietsendrager hebt, kun je de vouwfiets gemakkelijk kwijt in de achterbak. En stel dat je thuis geen ruimte hebt voor een reguliere fiets… De vouwfiets staat voor je klaar.

Voordelen van de vouwfiets

Met een vouwfiets ben je flexibel. Zo simpel is het. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Daarbij is het tegenwoordig erg makkelijk om de fiets op te vouwen tot compact geheel. ’t Is slechts een kwestie van seconden. Bovendien bewijs je jezelf ook nog eens een dienst door wat meer te bewegen. En dus hoef je niet meer per se naar de sportschool vanavond. Ook wel eens fijn.

De Brompton bike

Het Engelse merk Brompton maakt al meer dan veertig jaar furore met hun innovatieve vouwfiets. Met een uniek design en meerdere awards gooien ze hoge ogen in de fietswereld. En terecht, want de fietsen zijn niet alleen een plaatje om te zien, maar zijn ook nog eens erg veilig, duurzaam en makkelijk te gebruiken. Daarbij biedt Brompton je de mogelijkheid om je eigen fiets samen te stellen. Meer weten? Neem contact op of kom langs in de winkel en laat je inspireren door onze experts!