X

Vakantiefietsen

Voor de liefhebbers en avonturiers zijn er fijne vakantiefietsen! Laat de auto voor wat-ie is, ga er even heerlijk tussenuit en proef de natuur. Steeds meer mensen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en trekken er met hun fiets op uit. En dat is makkelijk ook, want alles wat je nodig hebt is een gezonde dosis energie en een positief banksaldo om een hapje te eten bij dat leuke, kleine restaurantje dat je anders nooit ontdekt zou hebben.

Hoe vind ik mijn vakantiefiets?

Vakantiefietsen zijn er in allerlei soorten en maten. En dat is maar goed ook, want als je een lange tocht voor de boeg hebt wil je natuurlijk wel een fiets waarop je comfortabel en efficiënt kunt rijden. Welke vakantiefiets je nodig hebt hangt dan ook af waar en waarvoor je ‘m wilt gebruiken. Onze specialisten voorzien je graag van passend advies en meten eventueel je maten op. Zo weet je zeker dat je een comfortabele vakantiefiets in huis haalt.

KOGA vakantiefietsen

Maak kennis met stabiele KOGA vakantiefietsen en ga op ontdekkingsreis! Deze trekking fietsen zijn er voor de avontuurlijke reiziger. Ze zijn voorzien van een ongekende betrouwbaarheid, waardoor je met een gerust hart op pad kunt. Overal en altijd. Ook weet het oer-Hollandse merk een soepele geometrie en hoog comfort in haar fietsen weten in te bouwen. Niet gek dus dat ze meerdere design awards in de wacht wisten te slepen met deze toffe trekking fietsen! gegarandeerd!

Santos vakantiefietsen

Deze vakantiefietsen worden gekenmerkt door de filosofie van Santos: elke fietser is uniek. Daarom heeft elke fietser ook een unieke fiets nodig die afgesteld is op zijn lichaam en wensen. Santos biedt dan ook de mogelijkheid om je fiets volledig te customizen. Hiermee ben je verzekerd van een fiets die helemaal bij jou past. Qua gevoel en qua mechanische onderdelen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!