Rijd comfortabel naar je werk of doe je boodschappen op een stadsfiets uit onze collectie! Of ontsnap even aan de dagelijkse sleur en trek er in het weekend op uit met één van onze toffe toerfietsen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ga zorgeloos op pad met de stadsfietsen en toerfietsen van Roelofs! We hebben een ruim assortiment aan fietsen, waarin we voor iedereen het meest geschikte model weten te vinden. Of het nu gaat om het dagelijkse ritje naar je werk of om een lekkere weekendtour waarbij je even helemaal kunt uitwaaien, met de juiste stadsfiets of toerfiets wordt het allemaal wat makkelijker en leuker.

De mogelijkheden van de stadsfiets

Iedereen kent ‘m wel: de comfortabele stadsfiets waarmee je je boodschappen doet en naar je werk rijdt. Deze meest bekende fiets bestaat er in allerlei soorten, maten en vormen. Het is dan ook niet gek dat je menigeen op de stadfiets ziet rijden. Je kunt met deze immens populaire bike dan ook alle kanten uit. Wil je er eentje met veel of weinig versnellingen, bijvoorbeeld? Of met zo’n handig mandje voorop? Een stabiele achterdrager? Je kunt het zo gek niet bedenken.

De multifunctionele toerfiets

Omdat iedere fietser anders is en verschillende routes rijdt is het bijna noodzakelijk om over een ruim assortiment aan mountainbikes te beschikken. Dat doen we gelukkig ook, want met de veelzijdige collectie van Specialized hebben we voor iedere soort fietser een geschikte mtb in huis. Daarnaast kun je natuurlijk ook uit gaan van je eigen kennis en ervaring. Samen met onze enthousiaste medewerkers customize je in een mum van tijd jouw eigen unieke Santos, Pilot of Isaac mountainbike. Met de componenten en geometrie waar jij vertrouwen in hebt.

Een toer- of stadsfiets kopen bij Roelofs?

We hebben alles wat je nodig hebt onder één dak. Onze professionals voorzien je graag van passend advies over je nieuwe toer- of stadsfiets. Daarnaast beschikken we over meerdere specialisten op het gebied van onderhoud en reparatie. Kortom, je kunt gegarandeerd comfortabel en vol vertrouwen op je nieuwe fiets stappen en nieuwe plekken in de stad of daarbuiten ontdekken. Wie houdt je nog tegen?