X

Stad- en toerfietsen

Ga zorgeloos op pad met de stadsfietsen en toerfietsen van Roelofs! We hebben een ruim assortiment aan fietsen, waarin we voor iedereen het meest geschikte model weten te vinden. Of het nu gaat om het dagelijkse ritje naar je werk of om een lekkere weekendtour waarbij je even helemaal kunt uitwaaien, met de juiste stadsfiets of toerfiets wordt het allemaal wat makkelijker en leuker.

De mogelijkheden van de stadsfiets

Iedereen kent ‘m wel: de comfortabele stadsfiets waarmee je je boodschappen doet en naar je werk rijdt. Deze meest bekende fiets bestaat er in allerlei soorten, maten en vormen. Het is dan ook niet gek dat je menigeen op de stadfiets ziet rijden. Je kunt met deze immens populaire bike dan ook alle kanten uit. Wil je er eentje met veel of weinig versnellingen, bijvoorbeeld? Of met zo’n handig mandje voorop? Een stabiele achterdrager? Je kunt het zo gek niet bedenken.

De multifunctionele toerfiets

De toerfiets is van alle gemakken voorzien. Je kunt je er meer dan uitstekend mee redden in de concrete jungle van de stad en daarnaast is-ie geschikt voor de wat langere tochten in de weekenden of tijdens vakanties. De focus ligt bij deze allround fiets vaak dan ook wat meer op een sportieve, comfortabele houding en duurzaamheid qua materiaal. Daarnaast is de toerfiets natuurlijk te verkrijgen in diverse modellen en varianten en kun je ‘m voorzien van allerlei handige accessoires.

Een toer- of stadsfiets kopen bij Roelofs?

We hebben alles wat je nodig hebt onder één dak. Onze professionals voorzien je graag van passend advies over je nieuwe toer- of stadsfiets. Daarnaast beschikken we over meerdere specialisten op het gebied van onderhoud en reparatie. Kortom, je kunt gegarandeerd comfortabel en vol vertrouwen op je nieuwe fiets stappen en nieuwe plekken in de stad of daarbuiten ontdekken. Wie houdt je nog tegen?