X

Racefietsen Pilot

Racefiets kopen? Even bij Roelofs binnen lopen. We beschikken over een ruim assortiment racefietsen waar onze specialisten alles van weten. Of het nu gaat om een zinderende race over het vlakke asfalt, een zware klim in de bergen of gewoon een fiets voor de hobbyist die zichzelf in het weekend even lekker wilt laten gaan. Kom langs in de winkel en ontdek de fiets die bij jou past of laat je online inspireren door het aanbod! Waar wacht je nog op?

veturi

Pilot Veturi

Sterk, licht en duurzaam titanium frame

Betrouwbare, prestatiegerichte Shimano afmontage

Onderhoudsarme racefiets met prachtig design

Bekijk fiets

Pilot Celes

 ✓  Sterke racefiets met titanium frame

✓  Beschikt over een exceptionele stijfheid

✓  Volledig aan te passen naar jouw voorkeur

Bekijk fiets

Soorten racefietsen

Binnen het aanbod vind je allerlei soorten en maten fietsen, met allemaal hun eigen eigenschappen. Naast de reguliere heren en dames racefietsen waarmee je heerlijk over de weg kunt scheuren, beschikken we ook over een aantal avontuurlijke cyclocross fietsen en fietsen speciaal voor de baan of voor de triathlon. We sluiten geen discipline uit, zodat we iedere fanatieke fietser kunnen helpen aan de ideale bike.

Een racefiets kopen… hoe doe je dat?

Er zijn een aantal aspecten waar je op moet letten bij het kopen van racefietsen. Zo wordt het frame vaak geproduceerd van aluminium of carbon en wordt de fiets afgemonteerd met allerlei verschillende mechanische onderdelen die allemaal weer unieke eigenschappen hebben. En wat dacht je van de geometrie? Het ligt er uiteindelijk maar net aan wat je met de fiets van plan bent. Kom langs in onze zaak, laat je opmeten en adviseren en maak kennis met jouw perfecte racefiets.