X

Mountainbikes Pilot

Maak kennis met onze machtige mountainbikes! We beschikken over een groot aanbod avontuurlijke fietsen, waarmee je de ultieme mountainbike ervaring kunt beleven. Het maakt daarbij niet uit of je elke dag van de week door de bossen wilt crossen of jezelf alleen in het weekend even lekker over de vetste trails en tracks wilt racen. Er is voor iedereen wel een geschikte mtb te vinden. Kom langs en laat je adviseren door één van onze specialisten of ontdek online jouw nieuwe mountainbike!

Pilot Locum

Duurzame en lichte mountainbike

Uiterst sterk en flexibel titanium frame

Aan te passen naar jouw wensen

Bekijk fiets

Pilot Primum

Snelle, wendbare mountainbike

Weergaloos titanium frame

Volledig customizable

Bekijk fiets

Welke mountainbike past bij mij

We kunnen ons voorstellen dat je -vooral als beginnende biker- wel eens door de bomen het bos niet meer kunt zien. Er zijn hardtail mountainbikes, XC fietsen, fat bikes en noem maar op. Om de keus wat makkelijker te maken kun je het best contact opnemen met onze specialisten. Ze weten namelijk waar elke fiets geschikt voor is en kunnen je desgewenst ook opmeten, zodat je zeker weet dat je voorzien wordt van de juiste maat en de juiste fiets. Wel zo fijn.

Waar let je op bij een mountainbike kopen?

Waar je op moet letten bij de aanschaf van een mtb, is wat ons betreft afhankelijk van wat je met de fiets van plan bent. Wil je bijvoorbeeld veel klimmen en dalen? Dan ligt een lichte carbon mountainbike met krachtige aandrijving voor de hand. Of wil je gewoon door het meest ruige terrein crossen? Dan kun je het beste kiezen voor een duurzaam afgemonteerde fiets. Waar je ook naar op zoek bent, onze experts helpen je graag.