Trotseer de mooiste trails en tracks op één van onze stoere mountainbikes! Met onze duurzame, stevige en volledig uitgeruste mountainbikes kun je altijd zelfverzekerd op pad. Hoe ruig het terrein ook is. Ga op avontuur!

Maak kennis met onze machtige mountainbikes! We beschikken over een groot aanbod avontuurlijke fietsen, waarmee je de ultieme mountainbike ervaring kunt beleven. Het maakt daarbij niet uit of je elke dag van de week door de bossen wilt crossen of jezelf alleen in het weekend even lekker over de vetste trails en tracks wilt racen. Er is voor iedereen wel een geschikte mtb te vinden. Kom langs en laat je adviseren door één van onze specialisten of ontdek online jouw nieuwe mountainbike!

Onze merken

Omdat iedere fietser anders is en verschillende routes rijdt is het bijna noodzakelijk om over een ruim assortiment aan mountainbikes te beschikken. Dat doen we gelukkig ook, want met de veelzijdige collectie van Specialized hebben we voor iedere soort fietser een geschikte MTB in huis. Daarnaast kun je natuurlijk ook uit gaan van je eigen kennis en ervaring. Samen met onze enthousiaste medewerkers customize je in een mum van tijd jouw eigen unieke Kona of Isaac mountainbike. Met de componenten en geometrie waar jij vertrouwen in hebt.

Vlieg als de wind over paden en landweggetjes met de mountainbikes van Specialized! In het enorme aanbod van Specialized is er ruimte voor elke soort fietser.
Zo zijn er mountainbikes die speciaal ontworpen zijn voor vrouwelijke rijders en oersterke Cross Country fietsen voor de echte winnaars.

Vlieg door het bos en de bergen op de mountainbikes van Isaac! Deze speelse mountainbikes zijn ontwikkeld voor rijders van alle soorten en maten die snelheid en klimmen hoog in het vaandel hebben staan. Deze mountainbikes zijn opgenomen in het à la carte programma van Isaac, wat betekent dat je je fiets vorm kunt geven met jouw favoriete onderdelen.

Kona produceert onverwoestbare mountainbikes , zodat je je leven lang kunt blijven racen. Ongeacht de omstandigheden.

Welke mountainbike past bij mij

We kunnen ons voorstellen dat je -vooral als beginnende biker- wel eens door de bomen het bos niet meer kunt zien. Er zijn hardtail mountainbikes, XC fietsen, fat bikes en noem maar op. Om de keus wat makkelijker te maken kun je het best contact opnemen met onze specialisten. Ze weten namelijk waar elke fiets geschikt voor is en kunnen je desgewenst ook opmeten, zodat je zeker weet dat je voorzien wordt van de juiste maat en de juiste fiets. Wel zo fijn.

Waar let je op bij een mountainbike kopen?

Waar je op moet letten bij de aanschaf van een mtb, is wat ons betreft afhankelijk van wat je met de fiets van plan bent. Wil je bijvoorbeeld veel klimmen en dalen? Dan ligt een lichte carbon mountainbike met krachtige aandrijving voor de hand. Of wil je gewoon door het meest ruige terrein crossen? Dan kun je het beste kiezen voor een duurzaam afgemonteerde fiets. Waar je ook naar op zoek bent, onze experts helpen je graag met de aanschaf van een fiets.