X

Kinderfietsen

Zeg nu zelf… Als wielerliefhebber is er niks mooier dan samen met je kinderen op pad te gaan. Toch? Wij beschikken daarom over kinderfietsen waarmee je samen met je zoon of dochter heerlijk op avontuur kunt. En onze specialisten voorzien jou en je kind graag van advies, zodat de kleintjes goed, efficiënt en comfortabel kennis kunnen maken met de wielerwereld. Kom langs in de winkel of bekijk de fietsen online en ontdek de ideale kinderfiets voor jouw kleintjes!

Kinder racefiets

In de vorm van de Specialized Allez Jr. beschikken we over een kinderfiets om mee te racen. De fietsen beschikken over een solide aluminium frame met een speciale geometrie, waarin de kinderen veilig en efficiënt over het asfalt kunnen scheuren. Daarbij wordt de fiets voorzien van betrouwbare componenten waaronder Shimano derailleurs, zodat je met deze kinderfiets vol zelfvertrouwen de weg op kunt. Daarbij bieden de Axis Sport banden een ongekende grip en controle. En dat geeft natuurlijk wel een fijn gevoel.

Kinderfietsen om mee te crossen

Specialized heeft ook gedacht aan de stoere jongens en meisjes. Met de Fatboy 20 en Fatboy 24 brengt het merk namelijk twee mountainbikes op de markt voor kinderen uit verschillende leeftijden. Deze kinderfietsen worden gekenmerkt door de extreem dikke banden, waarmee de kleintjes verzekerd zijn van een machtige grip als ze door het bos of door de bergen rijden. Kortom, met deze kinder mountainbikes kun je veilig genieten van de natuur. Samen met je kinderen.

Kinder helmen

Hoe leuk en spannend het crossen of racen ook kan zijn, je wilt natuurlijk vooral dat je kinderen veilig zijn. We beschikken daarom over betrouwbare kinderhelmen, waarmee ze goed beschermd op avontuur kunnen. Zo kun je als ouder met een gerust hart meefietsen of genieten van de welverdiende rust als ze oud genoeg zijn om alleen op ontdekkingsreis te gaan.