Gravel fiets kopen? Even bij Roelofs binnen lopen. We beschikken over een ruim assortiment gravel fietsen waar onze specialisten alles van weten. Kom langs in de winkel en ontdek de fiets die bij jou past of laat je online inspireren door het aanbod! Waar wacht je nog op?

Onze merken

We proberen altijd een breed scala aan gravelfietsen te kunnen leveren, zodat we aan de vragen en eisen van iedere fietser kunnen voldoen. Er zijn daarom bij ons meerdere merken leverbaar, waarbij er altijd wel iets tussen zit dat helemaal bij jou past. Zo beschikken we over de enorme Specialized collectie waarin je altijd jouw ideale fiets vindt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Terwijl het echte plezier pas begint waar de weg eindigt, heb je nog steeds een fiets nodig die je daar brengt – een fiets die vloeiende singletracks, grind en traditionele wegen vernietigt. Een meer capabele racefiets zal het niet redden, noch een meer wegwaardige crossfiets. Nee, je hebt een speciale grindfiets nodig zoals de Diverge. .

Gravel is hot! Het landschap ligt bezaaid met onverharde stroken die je aandacht trekken. Ze leiden je naar plaatsen waar je met de racefiets nooit zou komen. Om deze veld- en kiezelwegen snel en beheerst te berijden is de gravelfiets in het leven geroepen. De combinatie van een race georiënteerd frame en bredere off-road banden garandeert snelheid en controle op verharde maar ook onverharde stroken.

On-road, off-road, grind, touring, bikepacking – de Rove is de fiets van alle dropbar-trades. Dit jaar krijgen de NRB en NRB DL een geheel nieuwe carbon vork met een breed scala aan bevestigingen voor het dragen van veel uitrusting. Met zes aanbiedingen in verschillende wielmaten, versnellingsconfiguraties in zowel 1x als 2x en frame-opties in zowel staal als aluminium, kunt u echt de Rove krijgen waar u altijd al van hebt gedroomd voor welk avontuur dan ook dat u plant en voor elk budget je behoeften.


Bij OPEN is het motto “hard werken om klein te blijven”. Ze hebben bij grote bedrijven gewerkt maar wilde iets ander. Dus ze ontwerpen een fiets waarop we zelf willen rijden, ze produceren ze, verkopen ze aan gelijkgestemde mensen en dat is alles. Klein blijven dwingt ze om zich te concentreren op wat belangrijk is: productontwikkeling, zorg dragen voor klanten (winkels en consumenten), en niet veel anders. Geen sponsoring, geen marketing, geen complete fietsen, geen flitsende kantoren of medewerkers; daar hebben ze gewoon geen tijd voor. Dus als de eenvoud van mooie fietsen, mooie ritten, leuk gezelschap en niets anders is wat je ook zoekt, kijk dan naar hieronder naar de fietsen van OPEN.