De elektrische fiets, of e-bike, is hartstikke populair! En terecht ook, want tegenwoordig zijn ze voorzien van de nieuwste technieken waarmee ze je een geruisloos een duwtje in de rug geven. Om tegemoet te komen aan al je wensen op het gebied van elektrische fietsen, hebben we een ruim assortiment weten te selecteren waarin je van alles kunt vinden. En mocht je er niet uit komen? Onze specialisten staan elke dag voor je klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte e-bike. Kom langs in de winkel en ervaar zelf het gemak van elektrische trapondersteuning!

Onze merken

Het Zwitserse merk Flyer bouwt elektrische fietsen met de modernste technieken, baanbrekende designs en een precisie die we van echte Zwitsers mogen verwachten. Je kunt samen met onze specialisten bespreken aan welke wensen en eisen je e-bike moet voldoen, zodat we je daarna kunnen voorzien van een gepersonaliseerde fiets. Helemaal afgesteld op jou en jou alleen.

Specialized creëert mountainbikes met een intern motorsysteem. Speciaal voor de avontuurlijke fietser. Met deze stoere elektrische fietsen bedwing je de zwaarste bergen en moeilijkste obstakels alsof het niets is. Met 530 watt aan extra power houdt niemand je meer tegen. Ontdek deze Turbo fietsen en verleg je grenzen!