Racefiets kopen? Even bij Roelofs binnen lopen. We beschikken over een ruim assortiment racefietsen waar onze specialisten alles van weten. Of het nu gaat om een zinderende race over het vlakke asfalt, een zware klim in de bergen of gewoon een fiets voor de hobbyist die zichzelf in het weekend even lekker wilt laten gaan. Kom langs in de winkel en ontdek de fiets die bij jou past of laat je online inspireren door het aanbod! Waar wacht je nog op?

Onze merken

We proberen altijd een breed scala aan racefietsen te kunnen leveren, zodat we aan de vragen en eisen van iedere fietser kunnen voldoen. Er zijn daarom bij ons meerdere merken leverbaar, waarbij er altijd wel iets tussen zit dat helemaal bij jou past. Zo beschikken we over de enorme Specialized collectie waarin je altijd jouw ideale fiets vindt. Je kunt natuurlijk ook altijd je eigen fiets laten samenstellen met BMC of Isaac racefietsen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De ultieme sprint naar de finishlijn, lange ritten met je vrienden, grenzen verleggen in de regen; het maakt niet uit waar je naar verlangt. De perfecte fiets wacht op je, gebouwd voor iedere weg waarop je hem wilt gebruiken. Vind je perfecte fiets, gooi het gas open en ga op weg.

De Isaac is speciaal ontworpen voor de ambitieuze wielrenner. Deze racefietsen beschikken over alles wat je zoekt in een fiets als je van plan bent te klimmen, te dalen en te sprinten als een echte kampioen. Met een Isaac racefiets rijd je daarom gegarandeerd naar de overwinning!

BMC is gebouwd met Zwitserse precisie, deze benadering van fietsen gaat terug tot 1994. Na een uitgebreide ontwikkeling wordt de collectie natuurlijk de keuze van ‘s werelds topsporters, die wedstrijden als de Tour de France, Ploegentijdritten, Wereldkampioenschappen van verschillende disciplines en tal van Ironman-kampioenschappen gaan winnen. De wielersport evolueert razendsnel – en BMC vooraan in het peloton, het tempo opdrijven.