De nieuwe Tarmac SL7 beschikbaar in de winkel

De nieuwe Tarmac SL7 beschikbaar in de winkel
Maak kennis met de nieuwe Tarmac SL7
One Bike to Rule Them All  

De toekomst van de wielersport is hier. In de compleet nieuwe Tarmac SL7 brachten we we tientallen jaren van onderzoek en innovatie samen voor de creatie van een fiets die een einde maakt aan compromissen. Vanaf nu worden fietsers en renners niet langer gedwongen om te kiezen tussen het aerodynamische voordeel van de Venge of het rijgedrag en lichtgewicht klimvermogen van de Tarmac. Tot voor kort was een fiets die al deze eigenschappen verenigde de droom van elke sportieve fietser. Die droom is nu werkelijkheid geworden. Uit de gegevens blijkt dat wedstrijden langer en sneller worden én meer hoogtemeters bevatten. Met de Tarmac SL7 hoef je enkel nog te bepalen wanneer je gaat aanvallen. 

 – Aero, stijf, licht. 

Tot nu toe moest een fietser zich tevreden stellen met een combinatie van maximaal twee van de drie genoemde eigenschappen. Een aerofiets was niet licht genoeg om efficiënt te klimmen en een lichtgewicht fiets schoot op vlak van aerodynamica te kort. Met de Tarmac SL7 behoort elk compromis tot het verleden.

– Alles wat lichter is, is illegaal. Met een frame van 800 gram als basis en een rijkaar gewicht van 6,7 kg voor de complete fiets (zonder pedalen) flirt deze machine met de UCI-gewichtslimiet. Schroef je pedalen er op en neem je positie aan de startlijn in.

– Zin in een marathonvlucht of maak je het liever af in de sprint? Geen probleem. De Tarmac SL7 is over 40 kilometer 45 seconden sneller dan de Tarmac SL6. Kortom: de Tarmac SL7 is de snelste fiets op elke weg.

– Met onze Rider-First Engineered™-filosofie garanderen we dat elke Tarmac -ongeacht de framemaat- dezelfde rijsensaties biedt. Dat wil zeggen: een kwikzilver stuurgedrag, een ongelooflijk efficiënte overdracht van de trapenergie en het comfort om honderden kilometers aan één stuk door te fietsen. 

– De Tarmac SL6 blijft beter presteren dan bijna elke fiets op de markt, enkel in de SL7 moet hij zijn meerdere erkennen. De Tarmac SL6 blijft in de line-up daarom het frame waarmee de Base-, Comp- en Sport-modellen worden opgebouwd.

Specialized heeft een grote mogelijkheid kleurstellingen waarbij je hem custom kan opbouwen, voor de mogelijkheden hiervan neem contact op ons of kom gezellig bij ons langs voor een kop koffie in de winkel.

Roelofs