De nieuwe Epic (Evo) is beschikbaar in de winkel

Wil je de nieuwe Epic zien hij is staat nu in de Winkel!

EPIC
Sinds Ned Overend aan de startlijn verscheen op onze eerste full suspension cross-country mountainbike, heeft de Epic meer renners naar de top van het podium gebracht dan welke andere full suspension XC fiets ook. Nu met een slimmere, hardere, responsievere Brain shock en een stijver en lichter frame. De nieuwe race-ontworpen Epic zorgt ervoor dat de tijd tussen startlijn en overwinning nog korter wordt.
  
Een volledig opnieuw ontworpen Brain shock op de Epic zorgt voor een steviger platform, soepelere actie in ruig terrein en een vloeiende overgang tussen de verschillende afstellingen. Het is ook ons meest robuuste Brain ooit. Zo robuust dat we niet alleen de service-intervallen op de airsleeve en de demper hebben verlengd, maar ook twee jaar lang jaarlijks Brain service verlenen aan elke nieuw verkochte Epic, om ervoor te zorgen dat elke fiets op het niveau van het Wereldbeker-kaliber presteert.

EPIC EVO
Wanneer als eerste over de finish gaan niet het enige doel is, dan biedt de Epic Evo uitkomst. Als het gaat om het rippen van jumps en het eindeloos rijden van singletracks met meedogenloze efficiëntie, dan is de Epic EVO – met zijn rasechte Epic-snelheid, afgestemde vering, meer veerweg en trail-getweakte geometrie – uw razendsnelle rijpartner.
 
Terwijl zowel de nieuwe Epic als de Epic EVO een langere en lagere geometrie en een minder steile balhoofdhoek hebben gekregen, gaat de Epic EVO nog een stap verder met een balhoofdhoek van 66,5-graden en een flipchip verstelbaarheid om de geometrie nog verder naar uw voorkeur aan te passen. Bovendien is iedere metrische achterdemper op de Epic EVO voorzien van een custom Rx-Tune om een volledig uitgebalanceerde demper set-up te creëren die klaar is voor urenlang singletrack plezier.

Roelofs