Titici:

Is een Italiaanse ‘vijfsterren’ fietsmerk. Het staat voor innovatieve topfietsen die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Ze combineren snelheid, stabiliteit en comfort op een unieke manier met een schitterend en vooruitstrevend design. Titici maakt voor elk type berijder een unieke fiets. De keuzemogelijkheden zijn oneindig. Alleen dit is al een specialisatie op zich, waardoor het mogelijk wordt om met elkaar te fantaseren hoe jouw ideale droomfiets eruit moet zien. Dit zijn wel complete projecten voordat de fiets is samengesteld en gemaakt. Houd daarom wel rekening met de langere levertijd. De fiets wordt namelijk voor jou met al jouw persoonlijke wensen gemaakt! Aankomend seizoen ben ik zelf te zien op een Titici. Vraag gerust naar mijn bevindingen.

 Specialized

Stel met ons jouw ideale droomfiets samen. Een S-Works is een begrip, deze is volledig samen te stellen zoals jij dat wilt. Wij werken met een breed aanbod aan high-end componenten, waar wij de beste ervaringen mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan een upgrade van een Ceramicspeed kooi op je achter derailleur. Maar ook bij de complete uitrusting horen, de juiste wielen, banden, zadel, stuur & stuurpen, bidonhouders etc…. Laat gerust je fantasie op hol slaan wanneer je geen standaardkleur wilt. Wij weten wij hier wel raad mee. Wij werken nauw samen met verschillende Top bedrijven, die jouw frame op een super professionele wijze spuiten zoals jij dat wilt.

  Isaac: 

Is een Nederlands merk wat de meesten van jullie nog kennen als voormalig sponsor van de profformatie Roompot. Een Isaac is verkrijgbaar voor de gemiddelde recreatie fietser maar ook voor de fanatiekeling.
Mooi is dat je alle Isaac race/E-racer/MTB fietsen kan samenstellen naar je eigen smaak, denk hierbij aan de verschillende afmontage’s, wielen, banden, zadels, cranklengtes, tandwielverhoudingen, stuurbochten en kleuren.

Santos: 

Is een oerdegelijk Nederlands product, waar je jouw vakantie-, gravel-, bikepacking- of E-bike volledig naar jouw wens kunt samenstellen. Onze Santos Store is zodanig ingericht dat we alle facetten kunnen laten zien of laten testen. Wij hebben de pasfiets van Santos staan om naast onze bestaande showroomfietsen de ideale maat vast te kunnen stellen.
Je kunt een Santos samenstellen met zowel een derailleur systeem als de wel bekende Rohloff 14 versnellingsnaaf of de Pinion variant met een versnellingsbak van 12 of 18 versnellingen. Zowel Rohloff als Pinion wordt meestal uitgerust met een riemaandrijving die simpelweg langer meegaat en onderhoudsvriendelijk is. Mocht je meer willen weten, bezoek dan onze showroom waar alle kleuren vertegenwoordigd zijn en vraag gerust om advies om jouw ideale fiets op te bouwen.

Koga: 

Staat bekend als dé Nederlandse fiets! Wij hebben de meest voorkomende stads/E-Bike fietsen van Koga staan met een ketting of riemaandrijving. Koga is kenmerkend door zijn stijlvolle afwerking, fraai afgewerkte lasnaden en altijd verzorgde componenten op de fiets die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Laat je overtuigen waarom deze fiets zo bekend is om zijn rijeigenschappen.

 Brompton: 

Is de vouwfiets die klein en licht is en toch heel goed fietst! Dit is niet zomaar een vouwfiets. De fiets is kenmerkend vanwege zijn rijeigenschappen en kwaliteit. Zo kun je de fiets met 3 verschillende stuurhoogtes kiezen, met verschillende versnellingen en diverse lengtes aan zadelpennen.  Diverse verlichtingsmogelijkheden, wel of geen spatborden/dragers etc, etc… Stel jouw ideale Brompton samen, in de kleuren die jij wilt. Je weet direct waar je aan toe bent, zowel de prijs als het gewicht wordt tijdens de samenstelling zichtbaar. Sinds kort is de Brompton ook elektrisch te verkrijgen. Om de juiste indruk van een Brompton te krijgen geeft een proefrit de doorslag.

Flyer:

Is een Zwitsers product en maakt enkel en alleen elektrische fietsen.
Zij werken met de meest populaire midden motoren van de merken Bosch en Panasonic. Naast de vele verschillende modellen/kleuren kan je binnen jouw model aangeven of je deze fiets met een derailleur systeem wilt of met verschillende versnellingsnaafsystemen. Voor elk type fietser is er een Flyer verkrijgbaar, voor de mountainbiker, recreatiefietser, sportievere fietser, mensen die gebruik maken van een boot of openbaar vervoer (vouwfiets) en de Speed pedelac.