Specialized

Stel met ons jouw ideale droomfiets samen. Een S-Works is een begrip, deze is volledig samen te stellen zoals jij dat wilt. Wij werken met een breed aanbod aan high-end componenten, waar wij de beste ervaringen mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan een upgrade van een Ceramicspeed kooi op je achter derailleur. Maar ook bij de complete uitrusting horen, de juiste wielen, banden, zadel, stuur & stuurpen, bidonhouders etc…. Laat gerust je fantasie op hol slaan wanneer je geen standaardkleur wilt. Wij weten wij hier wel raad mee. Wij werken nauw samen met verschillende Top bedrijven, die jouw frame op een super professionele wijze spuiten zoals jij dat wilt.

Isaac: 

Is een Nederlands merk wat de meesten van jullie nog kennen als voormalig sponsor van de profformatie Roompot. Een Isaac is verkrijgbaar voor de gemiddelde recreatie fietser maar ook voor de fanatiekeling.
Mooi is dat je alle Isaac race/E-racer/MTB fietsen kan samenstellen naar je eigen smaak, denk hierbij aan de verschillende afmontage’s, wielen, banden, zadels, cranklengtes, tandwielverhoudingen, stuurbochten en kleuren.

Koga: 

Staat bekend als dé Nederlandse fiets! Wij hebben de meest voorkomende stads/E-Bike fietsen van Koga staan met een ketting of riemaandrijving. Koga is kenmerkend door zijn stijlvolle afwerking, fraai afgewerkte lasnaden en altijd verzorgde componenten op de fiets die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Laat je overtuigen waarom deze fiets zo bekend is om zijn rijeigenschappen.

Brompton: 

Is de vouwfiets die klein en licht is en toch heel goed fietst! Dit is niet zomaar een vouwfiets. De fiets is kenmerkend vanwege zijn rijeigenschappen en kwaliteit. Zo kun je de fiets met 3 verschillende stuurhoogtes kiezen, met verschillende versnellingen en diverse lengtes aan zadelpennen.  Diverse verlichtingsmogelijkheden, wel of geen spatborden/dragers etc, etc… Stel jouw ideale Brompton samen, in de kleuren die jij wilt. Je weet direct waar je aan toe bent, zowel de prijs als het gewicht wordt tijdens de samenstelling zichtbaar. Sinds kort is de Brompton ook elektrisch te verkrijgen. Om de juiste indruk van een Brompton te krijgen geeft een proefrit de doorslag.

Flyer:

Is een Zwitsers product en maakt enkel en alleen elektrische fietsen.
Zij werken met de meest populaire midden motoren van de merken Bosch en Panasonic. Naast de vele verschillende modellen/kleuren kan je binnen jouw model aangeven of je deze fiets met een derailleur systeem wilt of met verschillende versnellingsnaafsystemen. Voor elk type fietser is er een Flyer verkrijgbaar, voor de mountainbiker, recreatiefietser, sportievere fietser, mensen die gebruik maken van een boot of openbaar vervoer (vouwfiets) en de Speed pedelac.