We laten je graag goed beschermd, veilig en natuurlijk met een beetje flair de weg op gaan. Daarom hebben we een ruim assortiment aan fietskleding voor je beschikbaar. Zowel aerodynamische pakken voor de vlugge racer als functionele buitenkleding voor de mountainbiker die in de regen en modder over de trails crosst. Van handige fietsschoenen tot aan betrouwbare fietshelmen, we voorzien je graag van top tot teen van passende kleding. We hebben dan ook een veelvoud aan merken in de collectie. Zodat je altijd kunt vinden wat je zoekt.

Wielerkleding

Creëer je eigen unieke wielerkleding! Met de fietskleding van Bioracer, Specialized, Castelli of Vaude kies je gemakkelijk je eigen stijl wielerkleding. Bezoek onze winkel en ontdek de mogelijkheden!

Arm- en beenstukken

We beschikken over diverse arm- en beenstukken, waarmee je je wieler-ervaring nog wat aangenamer weet te maken. In onze collectie vind je merken als Castelli, Gripgrab en Specialized. Bekijk ze allemaal!

Handschoenen

Binnen ons assortiment aan fietskleding vind je ook allerlei handschoenen van Roeckl, Specialized en Sealskiz, waarmee je de trillingen van het stuur nog iets meer op weet te vangen en bovendien de kans op blaren vermindert.

Overschoenen

Neem een duik in ons aanbod overschoenen en ervaar het gemak van deze handige fietskleding! Met Castelli, Gripgrap en Sealskinz overschoenen vind je altijd jouw perfecte paar. Check de collectie!

Sokken

Voel het gemak en comfort van onze wielersokken! Wij selecteerden een groot aantal merken als Castelli, Gripgrap, Gaerne, Sealskinz en Specialized. Zodat we voor elke voet een geschikte sok kunnen vinden.