Om je fietservaring uniek en helemaal compleet te maken hebben we een groot assortiment aan allerlei fiets accessoires. Met deze handige features ga je bijvoorbeeld vol zelfvertrouwen op pad, creëer je extra opbergmogelijkheden, ben je ook ’s avonds zichtbaar en houd je je statistieken bij. Onze specialisten weten wat het beste voor je is, maar je kunt natuurlijk ook zelf even een kijkje nemen op de website. Laat je vooral inspireren door de mogelijkheden van de fietsaccessoires!

Fietstassen & rugzakken

Een must-have voor iedere avonturier. We hebben fietstassen en rugzakken voor verschillende doeleinden, met verschillende designs en van verschillende merken. Voor ieder wat wils, dus. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor stijlvolle New Looxs fietstassen of voor de Ortlieb fietstassen voor extra waterdichtheid en duurzaamheid. Daarnaast zijn er natuurlijk de altijd praktische en modieuze Vaude tassen en eveneens Vaude rugzakken voor de ontdekkingsreiziger. En of je nu op zoek bent naar een tas of mand voor aan je stadsfiets, met de fiets accessoires van FastRider verzeker je jezelf van duurzame, innoverende producten.

Fietsverlichting

Lange tocht voor de boeg? Pas laat weer thuis? Dan ga je natuurlijk niet zonder fietsverlichting op pad. Onze Lezyne fietsverlichting is heeft de balans gevonden tussen intelligente techniek en een oogstrelende vormgeving. Daarnaast hebben we ook nog Specialized fietsverlichting, waarmee je onder alle omstandigheden goed zichtbaar bent. En dan bedoelen we ook echt onder alle omstandigheden.

GPS & fietscomputers

Voor de liefhebbers van techniek hebben we wat snufjes in de categorie fietsaccessoires. Met een Garmin of Wahoo GPS systeem weet je altijd waar je bent en kun je je gegevens analyseren om te zien hoe hard je hebt gereden. Maar daarvoor kun je ook een Specialized fietscomputer gebruiken, natuurlijk! Deze meet bijvoorbeeld je snelheid (gemiddeld én maximaal), de afstand je hebt afgelegd, trapfrequentie en hij geeft de tijd weer. Zodat je weer op tijd thuis bent voor het avondeten.