Over Fietsspeciaalzaak Roelofs.

Fietsspeciaalzaak Roelofs bestaat al vier generaties lang!

In 1924 is de opa van mijn vader in de Nijhofstraat in Arnhem begonnen met het bouwen van eigen frames en uitvoeren van reparaties. Een verhuizing naar een groter pand in de Broekstraat liet niet lang op zich wachten. In 1940 is een tweede filiaal geopend op de van Nispenstraat. Dit is de huidige locatie van Fietsspeciaalzaak Roelofs.

In 1956 is het bedrijf voortgezet door mijn opa en verder uitgebouwd met onder andere de dealerschappen van Solex, Puch en Rap bromfietsen. In 1978 heeft mijn vader de zaak van mijn opa overgenomen. Kort daarna zijn er twee panden naast ons bedrijf toegevoegd. Hierdoor ontstond de ruimte om een breder assortiment aan te bieden en werd de mogelijkheid geboden om ons tevens verder te specialiseren in o.a. racefietsen en mountainbikes.

In 1989 ben ik bij mijn vader in de zaak gekomen en heb de nodige kennis van hem mogen opdoen. Vervolgens heb ik de zaak in 2014 overgenomen.

Samen met mijn bevlogen teamleden is een uitgebalanceerd assortiment opgebouwd. Hierdoor is en blijft Roelofs een Fietsspeciaalzaak met oprechte interesse in de klant. Wij gaan niet voor de snelle verkoop maar voor een langdurige relatie met tevreden klanten.

Met de in het verleden opgedane ervaringen in ons achterhoofd blijven wij innoveren. Verbondenheid met de klant en passie voor het fietsen zijn hier de juiste woorden!

Op naar 100 jaar Roelofs!
Marc Roelofs